RAB -/ SUNDHEDSREGISTRERET AKUPUNKTØR, MEDLEM AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER & SYGEPLEJERSKE LINE JENSEN
Blog
nov 12

Gravid efter to akupunkturbehandlinger

Min mand og jeg havde i et års tid prøvet at blive gravide. Men ingenting skete og frustrationen blev større og større. Vi fik derfor tid til et “fertilitetstjek”. Men der var lang ventetid.

Jeg følte et behov for at gøre noget aktivt i mellemtiden. Derfor prøvede jeg akupunktur hos Line.

Jeg kom til Line. Der var en rar atmosfærer,  Line var god at snakke med om frustrationerne og behandlingen var samtidig selvforkælelse hvor man gjorde noget godt for sig selv. Nåede at være 2 gange hos Line også var jeg gravid. Vi nåede faktisk aldrig til mit “fertilitetstjek” De følgende gange var jeg hos Line for selvforkælelsens skyld og senere fordi jeg gerne ville hjælpes til at blive klar til fødslen.

En glad gravid