RAB -/ SUNDHEDSREGISTRERET AKUPUNKTØR, MEDLEM AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER & SYGEPLEJERSKE LINE JENSEN
Blog
nov 12

Bihulebetændelse “kronisk”

Jeg har for ca. 5 år siden, fået konstateret kronisk bihulebetændelse, hos øre/næse/halslæge. Jeg fik at vide, at for at mindske symptomerne, kunne jeg bruge næsespray og skylle bihulerne med saltvand, der var ikke andre behandlingsmuligheder.

Trods jævnlig brug af næsespray og skylning af bihuler, led jeg meget af trykken i panden, hovedpine, træthed og efter en forkølelse kunne jeg have gult sejt snot i flere måneder.

For halvanden år siden kom jeg hos Line første gang, og efter 4-5  akupunktur behandlinger, fik jeg det bedre. Ingen hovedpine, ingen trykken i panden, og meget mindre snot, som blev mindre og mindre sejt. Jeg fik ialt 10 behandlinger. Derefter havde jeg det godt i ca halvanden år. Jeg kontaktede Line igen, og denne gang fik jeg det bedre allerede efter 2-3 gange akupunktur.

Hos Line får man en super professionel behandling, det er tydeligt at Line er godt uddannet, og ved hvad hun gør. Derudover er Line som person engageret og nærværende.

 Mai