RAB -/ SUNDHEDSREGISTRERET AKUPUNKTØR, MEDLEM AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER & SYGEPLEJERSKE LINE JENSEN
Blog
nov 12

Børn og Akupunktur -Allergi

En dejlig, tillidsvækkende oplevelse!
Jeg har i mange år lidt af allergi, og da min yngste datter på 5 begyndte at vise symptomer, tænkte jeg, kan man ikke gøre noget ved dét? Jeg opdagede ‘Klinik Naturligvis’ i forbindelse med FB-søgning efter gamle klassekammerater, herunder Line. Jeg var ikke i tvivl om, at håbet om behandling af min datters allergi skulle foregå hos hende! …Hånden på hjertet, jeg kan nok være en smule skeptisk omkring ‘det alternative’, men det passer bare ikke på min opfattelse af Line, hvilket også blev bekræftet fuldt ud!
Jeg var MEGET spændt på, om min datter ville ‘gå linen ud’ når vi mødte Line (vi havde et par dage forinden talt om, hvad der skulle ske, og om nålene), men jeg er sikker på hun – ligesom jeg selv – faldt fuldstændig til ro i de hyggelige omgivelser og gennem Lines behagelige væsen, ikke et øjeblik var der tegn på fortrydelse. Line mødte min datter i PERFEKT ‘øjenhøjde’ og vandt hendes tillid med det samme, og i løbet af en times tid med samtale, lå min datter og jeg så begge med akupunkturnåle de mest mærkelige steder (faderen måtte også gennem turen for at vise, det ikke er så farligt endda). Efter to behandlinger kunne der fornemmes en bedring, og over sommeren har der ikke været flere problemer!! Jeg er virkelig spændt på næste pollensæson, om der skal flere behandlinger til? Det må tiden vise?

Jeg kan virkelig give Line min dybeste anbefaling, hun har virkelig et godt tag på mennesker. Line er bare Line!

Jesper og Esther