RAB -/ SUNDHEDSREGISTRERET AKUPUNKTØR, MEDLEM AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER & SYGEPLEJERSKE LINE JENSEN
Blog
nov 12

Gener efter kræftforløb/fordøjelse og sukkersyge

Kære læser.

Du har klikket ind på Klinik Naturligvis og hjælpen er nær. Nu skylder du dig selv at ringe til Line og få et kvalificeret bud på din sag.

Jeg har været igennem et kræftforløb på snart to år. Kræftknuden sad i min endetarm. I dag er jeg kræftfri efter at have fået kemoterapi, stråleterapi og operation. Først en midlertidig stomi som nu er sat tilbage for et år siden. Nu mangler jeg min endetarm. Det er ikke problemfrit ( personlig rekord er 26 toiletbesøg på et døgn ) og efter at sygehusvæsnet stort set ikke kan hjælpe med mere, prøvede jeg at ringe til Line.

Som forhenværende sygeplejerske på en stomi afdeling, havde Line straks forståelse for min situation og ideer til hvad jeg selv kunne starte med at gøre. Fantastisk med en person som rent faktisk lytter, i stedet for læger som siger de har gjort hvad de kunne” vi har trods alt fjernet kræften”.

Efter 30 år med sukkersyge og andre små skavanker, har jeg nok udfordringer at tage fat på. Men Line vakler ikke. Hun er lyn hurtig og kniv skarp med nye ideer og måder at gribe udfordringerne an på. Line har virkelig gjort en forskel for mig og jeg er meget taknemmelig for hendes hjælp. Jeg har kun ros tilovers for hende. Så kære læser, skynd dig at kontakte Line. Du vil ikke fortryde.

Med venlig hilsen.

Henrik W.