RAB -/ SUNDHEDSREGISTRERET AKUPUNKTØR, MEDLEM AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER & SYGEPLEJERSKE LINE JENSEN
nov 12

Graviditetsgener

Svimmelhed og hævede ben under graviditet
Jeg kom hos Line, da jeg var gravid i 5. mdr. og led af svimmelhed, for høj puls og hjertebanken. Line vidste lige hvordan hun skulle gå til mig, med hendes dygtighed, ærlighed, omsorg og nysgerrighed. Jeg havde aldrig prøvet akupunktur før, men det var fantastisk det Line kunne. Fra 1. behandling mærkede jeg resultater på min krop. Og det fortsatte. Hun hjalp min krop med at komme i balance. Og da jeg døjede med meget vand i kroppen (ødemer) under slutningen af graviditeten, forsvandt det ved Lines akupunkturbehandling. En time efter hendes behandling var vandet væk fra hænder og fødder. Fantastisk.

Hendes akupunktur behandling i kombination med hendes alternative råd og skønne personlighed hjalp mig og var ren terapi og en gave til mig.

Sannah