RAB -/ SUNDHEDSREGISTRERET AKUPUNKTØR, MEDLEM AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER & SYGEPLEJERSKE LINE JENSEN
Blog
nov 12

Sportsskade -forstrækningsskade ved optræn til 1/2 ironman

Line er fantastisk til det hun gør. SIdste år fik jeg den ide, at forsøge at gennemføre 1/2 ironman .Det viste sig dog, at min krop ikke var helt enig med mig i, at det var en god ide. Den store træningsmængde gjordeat min krop var overbelastet hele tiden, og jeg fik mange forstrækningsskader, hvilket fik mig til at oveveje at opgive mit mål. Line og jeg tog en snak om træning, kost, søvn og restitution og ikke mindst akupunktur.

Gennem et forløb på 10 uger fik vi i fælleskab lavet små justeringer der gjorde at jeg kunne gennemføre mit mål. Tak til Line for en helt igennem god oplevelse. Jeg kan kun varmt anbefale at give Klinik Naturligvis et besøg.

Martin Øllegaard