RAB -/ SUNDHEDSREGISTRERET AKUPUNKTØR, MEDLEM AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER & SYGEPLEJERSKE LINE JENSEN
Blog
nov 12

Stress, Allergi, smerter i skulder og fødder samt hjælp til at blive gravid

Hos Line har jeg altid følt mig velkommen – hun er altid i godt humør og god til at lytte til en. Line har med sine nåle behandlet mig for flere ting. Hun har afhjulpet stress og mindsket min støvmide allergi. Jeg er også blevet behandlet for smerter i skulder og fødder, hvilket akupunkturen har fjernet helt. Derudover har lige Line hjulpet mig til at blive gravid. Jeg var igennem et forløb med fertilitetsbehandling. I det forløb hjalp Line mig meget både fysisk og psykisk. Jeg kan kun anbefale alle i fertilitetsbehandling til at opsøge Line. Hun ved hvad hun gør og akupunkturen virker forbedrende på ens fertilitet!

Hilsen Lena

Young woman suffering from Pollen allergy, alergy season, Girl blowing her nose