RAB -/ SUNDHEDSREGISTRERET AKUPUNKTØR, MEDLEM AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER & SYGEPLEJERSKE LINE JENSEN
Blog
mar 08

Allergi og muskelsmerter

For ca 5 år siden oplevede jeg et forår hvor jeg ikke kunne få luft, kløe og rindende øjne i birkepollen sæson. Egen læge gav mig antihistamin for birkepollenallergi. Disse pller hjalp til aen vis grad men jeg var stadig sløv og træt og det var svært i foråret at være aktiv med cykling og løb. Jeg blev henvist af en god veninde til Klinik Naturligvis. Efter akupunkturbehandling i foråret kom energien og luften tilbage og det har været med til jeg kunne opretholde min aktive fysiske udfoldelse udendørs hele foråret. Og har hvert år efterfølgende startet akupunkturforløb opp inden pollen sæsonen.

Line har fra første behandling vis sig kompetent og oprigtig interesseret og gennem samtale forstået mit problem. Behandlingen foregår i trygge og afslappende rammer og et hyggeligt behandlimgsmiljø, hvor der altid er god tid og god stemning.

Klinik Naturligvis er stedet hvor den kompetente behandling går hånd i hånd med roen, trygheden og den gode samtale. Jeg vil varmt anbefale denne klinik til andre med samme problem som jeg har oplevet.

Henrik Mandrup