RAB -/ SUNDHEDSREGISTRERET AKUPUNKTØR, MEDLEM AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER & SYGEPLEJERSKE LINE JENSEN
Blog
mar 08

Astma og akupunktur

Jeg har haft astma siden jeg var 3 år gammel, i dag er jeg 45år. Det er blevet tiltagende værre jo ældre jeg er blevet, forstået på den måde at jeg bliver hyppigere syg og i længere perioder.

Jeg har prøvet mange tig igennem årene uden den store effekt, men ville nu give akupunktur en chance.

Til en start kunne jeg ikke mærke det store og tænkte det nok ikke virkede på mig, men som tiden gik oplevede jeg at selvom jeg rendte ind i infektioner som jeg plejede blev jeg ikke syg som før. Jeg kunne faktisk få en øvre luftvejs infektion og være klar i løbet af en uge, hvor jeg før brugte 3-4 uger. Så noget er der sket med min krop

Har lige oplevet en infektion, som jeg desværre stadig har glæde af og ærger mig over at jeg af flere forskellige årsager ikke har fået akupunktur i mange måneder. Så har besluttet at jeg skal have akupunktur 1 gang pr måned i mine gode perioder, og så oftere efter behov når jeg kan mærke der er noget under opsejling.

Jeg bliver aldrig rask, det ved jeg godt, men er overbevist om at akupunkturen kan skabe balance i min krop så den bedre kan modstå gennemgå infektioner som jeg bliver ramt af .

De varmeste anbefalinger til Klinik Naturligvis

Patient med astma