RAB -/ SUNDHEDSREGISTRERET AKUPUNKTØR, MEDLEM AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER & SYGEPLEJERSKE LINE JENSEN
Blog
mar 08

Stress og vrede

Der var stress og sygdom i min familie. Jeg havde det også selv, som om min hjerne var ved at smelte, det gik jeg med i 5 uger og til sidst mistede jeg min engle tålmodighed og blev vred ud af ingenting. Min hustru sagde jeg skulle prøve akupunktur hos Line. Jeg tænkte “Kan det virkelig hjælpe?” Det må jeg sige det gjorde. Line satte 7 nåle i hovedet på mig og en del andre steder på kroppen og sagde “nu skal du bare slappe af” , da der var gået 1/ time tog hun dem ud og sagde det her er bare en “brandslukning” og der skal 2 behandlinger mere til.

Den nat sov jeg som en sten – trykket var lettet i min hjerne og de to efterfølgende behandlinger stabiliserede stressen.

3 måneder efter fik min far en hjerneblødning og den oplevelse fik min hjerne til at blive lidt “varm” igen, jeg ringede til Line og en behandling var nok.

Jeg må sige, at havde jeg ikke valgt at gå til Line, tør jeg slet ikke tænke på udfaldet. Jeg var klar over jeg havde stress, men vidste ikke hvordan jeg skulle komme ud af det.

Kære Line du får mine varmeste anbefalinger

Jan