RAB -/ SUNDHEDSREGISTRERET AKUPUNKTØR, MEDLEM AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER & SYGEPLEJERSKE LINE JENSEN
Blog
mar 09

Gravid efter to akupunkturbehandlinger

Min mand og jeg havde et års tid prøvet at blive gravide. Men ingenting skete og frustrationen blev større og større. Vi fik derfor tid til et fertilitetstjeck. Dog var der lang ventetid.

Jeg følte et behov for at gøre noget aktivt i mellemtiden. Derfor prøvede jeg akupunktur hos line i Klinik Naturligvis.

Jeg kom til Line. Der var en rar atmosfære. Line var god at snakke med om frustrationerne og behandlingen var samtidig selvforkælelse, hvor man gjorde noget godt for sig selv. Nåede at være to gange hos Line -så var jeg gravid. Vi nåede faktisk aldrig mit “fertilitetstjeck”. De følgende gange var jeg hos Line for selvforkælelsens skyld, og senere fordi jeg ville hjælpes til at blive klar til at føde.

En glad gravid