RAB -/ SUNDHEDSREGISTRERET AKUPUNKTØR, MEDLEM AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER & SYGEPLEJERSKE LINE JENSEN
Blog
jan 12

Mislykket forsøg, spontan abort, IVF og lykkelige omstændigheder

Efter min kærreste og jeg havde forsøgt at blive gravide i 3 år lykkedes det endelig i 2020at jeg blev gravid. Desværre aborterede jeg i uge 11.

Herefter besluttede vi os for at kontakte en fertilitetsklinik, hvor vi blev tilbudt 3 gange inseminering. Desværre uden resultat.

Da vi valgte at gå videre og prøve reagensglas(ivf), foreslog min kæreste om vi skulle prøve at gøre det samtidig med noget akupunktur, da han havde læst og hørt flere kunne anbefale det. Jeg har aldrig prøvet akupunktur, men var frisk på at prøve ALT, så et kunne lykkes og da vi selv bor i Køge, så faldt vi hurtigt over Line Klinik Naturligvis.

Jeg ringede til Line og selvom jeg fangede hende på en fridag, så var hun så venlig og meget nem at tale med. Da vi var midt i coronapandemien, aftalte vi en tid hvor vi kunne oprette journal på mig. Hun havde brug for at høre lidt nærmere om mig og min situation. Jeg talte bl.a. om aborten da det havde sat sig rigtig tungt i mig.

Line foreslog at jeg startede med at få en tid til en “nul-stilling” så vi kunne flytte sorgen over aborten hen et sted hvor den fyldte mindre. Jeg vil bare sige, at jeg aldrig har oplevet noget lignende. Line placerede bl.a. 3 måle på min mave i en slags trekant. Da jeg under behandlingen ligger med varmelamper og slapper af , fornemmer jeg ligepludselig en slags hvirvelvind mellem de 3 nåle i maven, som “kører” rundt og rundt og pludselig røg det ned gennem mine ben og væk var det. Derefter havde jeg den vildeste følelse af at akupunktur virkelig kunne noget.

Da vi startede i reagensglasbehandling (ivf), kom jeg ca en gang om ugen hos Line, hvor hun hjalp med at styrke min livmoder, og da guldægget var lagt op, fortsatte jeg med at komme hos hende så hun kunne gøre alt for at holde fast på ægget.

Jeg har altid følt mig i trygge hænder hos Line, og der er altid tid til at tale sammen , hvis man er i tvivl om noget eller har brug for gode råd.

Nu venter vi en lille dreng med termin midt december 20121.

Tusind tak for din hjælp og forståelse!

Mine varmeste og kærligste anbefalinger går til Line