RAB -/ SUNDHEDSREGISTRERET AKUPUNKTØR, MEDLEM AF PRAKTISERENDE AKUPUNKTØRER & SYGEPLEJERSKE LINE JENSEN
Blog
mar 07

Mangeårig angst, stress og depression

Jeg er en mand på 55 år der siden teenageårene i stressede perioder har været plaget af angst og efterfølgende depression. Jeg har gennem tiden prøvet et utal af etablerede og alternative behandlinger. Af disse har der været gode og og mindre god effekt. Lines indfaldsvinkel til min angst har været at genetablere balancen i min kropved akupunktur.Samtidig anbefalede Line sideløbende at gå til yoga / meditation. Denne kombination har haft fantastisk god effekt på min angst – og jeg er idag helt fi for min ubehagelige panikangst. Da panikangsten for mig har været trigger for min depression, har denne også helt sluppet taget i mig. Jeg ved at der desværre ikke findes mirakelbehandlinger, men jeg er virkelig glad for mit behandlingsforløb hos Line kombineret med yoga. Jeg vil god bemærke at det ikke er noget der virker fra den ene dag til den anden – det kræver tålmodighed -så vær standhaftig .Her til sidst vil jeg nævne en bog jeg vil anbefale alle der plaget af angst at læse. Den er skrevet af en tibitansk munk der som barn led under angst. Han har en videnskabelig/vestligindfaldsvinkel til brugen af meditation og bogen indeholde et udvalg af praktiske øvelser .Bogen hedder. “Glæden skrevet af Yongey Mingyur Rinpoche at være til”. Jeg er glad for at jeg nu har nogle gode værktøjer at falde tilbage på når stressen jo nok kommer tilbagepå et tidspunkt. Det er jo en del af livet og det skal man være taknemmelig for”Taknemmelig”for at forstå det skal man nok have læst oventstående bog- jeg er virkelig glad for at have fået akupunktur og yoga og meditation ind i mit liv. Tak Line

Henrik